De er alle i vores hænder hver dag...

- Vi passer og plejer dem lige til du får dem hjem.

Vi har mellem 2500 og 3000 gule skæreoste på lageret. De ligger i kasser og på hylder ved en temperatur på mellem 9 og 12 grader, og med en stabil fugtighed og udluftning, som også er med til at danne de perfekte forhold for ostene.

Vi vender vores oste indtil de når en alder på ca 20 til 25 uger, derefter bliver de ikke vendt mere, da de så vil slå revner.

Vi går op i at vores oste skal være bløde og have den helt rette smag, det opnår man ved en god lagring og pasning af ostene.

Vi skære ikke ostene op på forhånd, det skal være frisk opskåret hver dag og der skal være mulighed for at få nøjagtig den størrelse på osten, som kunden har brug for.

Det er derfor vi kalder os for en special forretning. Vi specialiserer os i at give kunden en god service, en god vejledning til brug af osten og vi møder alle kunder med et smil.