"Den fra hylden"   eller 

"Den stærke fra hylden"

 

...er to af vores mest kendte oste...

 

 

 

 

Du kan få den fra mellemlagret (ca. 20 uger) til lagret (ca. 52 uger) – vi skal nok finde en der falder i din smag.

Vi har også super stærke og gamle oste, som sveder og smuldrer.

Her får man virkelig oste med smag, som fra "de gode gamle dage".

 

 

 

Danbo skæreoste  

Mild, mellem, lagret, stærk

Fedt% 10+, 20+, 30+, 45+

Med eller uden kommen

 

 

 

Brie oste 

f.eks: Brie de Meaux, (det er den du ser på billedet ovenover teksten)

Saint Albray og Altesse

1kg fransk brie

 

 

 

Blå oste 

F.eks Blå Kornblomst, Papilon, Saint Agur, Bawaria Blue, Blå Viking

og vores fantastiske Danablue

 

 

 

 

Gouda 

F.eks med Chili, Brændenælde, Tomat/oliven, Rød eller Grøn pesto,

 valnød eller alm. mild Gouda samt Vesterhavs ost fra Thise mejeri

 eller Primadonna (ostemandens slik)

Nyhed en Beemster ost fra Holland (lilla udenpå) fyldig smag, den er

virkelig god.

Ny dansk ost Vrejlev Kloster, osten vi så på TV. Køerne går på marken

omkring Vrejlev Kloster og osten bliver lavet på Ingstrup mejeri og lagret

på Vrejlev kloster, en ost man må smage. Flot og lidt fast ost.

 

 

 

Gedeoste  

Alm. skæreost eller med brændenælde. Tebstrup øko gedeost dansk alm.

eller med fennikel. Fransk gederulle.

 

Fåreoste

Mancheggo, Pecorinno, Etorki og alm. mild Fåre Gouda.

Smøre oste

Hvidløg, Pikant, Appelsin, Valnød m/striber, Ananas, Purløg og

en Peberod ost fra JAMA ost, den er rigtig god.