Velkommen til Ostemanden fra Vindblæs

 Ost som i gamle dage

 

"Ostemanden fra Vindblæs" startede i 1959, som et supplement til Christian Baadsgaards købmandshandel. Han købte osteforretningen, fordi en af hans venner, ville være ostemand, men ikke havde pengene at sætte deri. Det gjorde Christian så, men vennen havde så ikke modet til at starte som ostemand alligevel, derfor blev Christian Baadsgaard Ostemand.

Christian Baadsgaard sagde altid, at det havde han aldrig fortrudt!

 

I dag ejes "Ostemanden fra Vindblæs" af en kvinde og det er mig, jeg hedder Betina Zimmermann og jeg er 55 år. Folk mener derfor, at firmaet burde hedde "Ostedamen fra Vindblæs", men det går ikke...Nej hos os holder vi fast i traditioner og tror på det unikke som det er at være en del af noget så specielt som et ostelager.

Der er ikke mange af "den slags" tilbage i Danmark, så vi værner om den. Der er selvfølgelig sket en naturlig udvikling, men rammerne og vores måde at modne ost på er stadig den samme. Vi har udvidet vores varesortiment rigtig meget så vi i dag sælger mange forskellig oste. Danske og udenlanske - Ko - Ged - Får mælks oste. Ja der er virkeligt blevet et bredt og spændende udvalg til enhver oste elsker!

 

Vi har et ostelager, hvor vi lagrer vores oste. Det vil sige, at vi modner ostene, så de bliver rigtige gode i smag og kvalitet. Vi har altid en temperatur på mellem 9 og 11 grader og det er den helt rette temperatur for at modne ostene på. Det er vigtigt, at det er stabilt. Både hvad angår temperatur og fugtighed. Det giver en fantastisk god smag og kvalitet.

Det er det kunderne gerne vil have, for det kan man ikke købe i supermarkedet.

 

Hos os smager man osten før man køber, så er kunden altid sikker på at få netop den ost med hjem, som kunden kan lide. Størrelsen på stykket kan også laves efter kundens behov, det er en fordel, hvis man nu ikke er så mange i husstanden.

Vi har to salgsvogne, som kommer ca.18 forskellige steder om ugen, på faste dage og faste tidspunkter, så kunden ved hvornår vi er der og kan komme og handle ost.

Vi sælger også ost til kantiner, institutioner, kroer og firmaer.